• Nieruchomości komercyjne

Lokal Komercyjny lokal na gastronomię

  • Pokoje1
  • Łazienki-
  • Powierzchnia 150m2
  • Rodzaj Lokal na gastronomię
  • Cena 100 000 PLN
  • MiastoDziwnówek
  • Rok budowy-

Opis szczegółowy

Na sprzedaż słynny lokal gastronomiczny znajdujący się w Dziwnówku nad morzem, o powierzchni całkowitej 150m. Każda osoba, która była w tym urokliwym miejscu, z całą pewnością zahaczyła o przynajmniej jednej część tego słynnego w tym regionie już lokalu.

W skład sprzedaży wchodzą 3 osobne kontenery:

1. Kontener: sprzedaż kebaba i burgerów,
2. Kontener: smażalnia ryb i kurczaków,
3. Kontener: drink-bar.

Cały sprzęt do obsługi wszystkich kontenerów, pozostaje na miejscu. Dlatego nowy nabywca tego interesu nie będzie miał problemów, by czegoś mu zabrakło prócz oczywiście towaru.

Koncesję na alkohol, każda osoba musi wykupić na własne użytkowanie. Jednak dla informacji nowego właściciela informujemy iż dany lokal posiadał przyznaną koncesję.

Dokładne wszystkie opłaty za lokal gastronomiczny przedstawiam poniżej:

Opłata dzierżawy za rok użytkowania całości wynosi 46 000 zł.
Na prąd podpisywana umowa w Enea. Koszt w okresie letnim wynosił około 4-4,5 tys. zł.
Opłata za wywóz śmieci co 4 miesiące, to koszt 3 tys. zł.

Serdecznie zapraszam zainteresowane osoby tą inwestycją do kontaktu.

Pokaż więcej

Szczegóły oferty

Mapa

Zachodniopomorskie, Dziwnówek ,
LOKUM NIERUCHOMOSCI

LOKUM NIERUCHOMOSCI

+48XXXXXX
Wysyłając zapytanie akceptuję regulamin serwisu oraz politykę RODO.

Lokal Na Gastronomię na sprzedaż - Dziwnówek

szybkokomercyjne.pl / 15285303

Zdjęcie ogłoszenia -
Zdjęcie ogłoszenia -
Zdjęcie ogłoszenia -

100 000 PLN

667 zł/m2
Dziwnówek (Zachodniopomorskie, gm. Dziwnów)

Główne cechy:

  • Powierzchnia 150m2
  • Pokoje 1

Opis - Lokal na gastronomię

Na sprzedaż słynny lokal gastronomiczny znajdujący się w Dziwnówku nad morzem, o powierzchni całkowitej 150m. Każda osoba, która była w tym urokliwym miejscu, z całą pewnością zahaczyła o przynajmniej jednej część tego słynnego w tym regionie już lokalu.

W skład sprzedaży wchodzą 3 osobne kontenery:

1. Kontener: sprzedaż kebaba i burgerów,
2. Kontener: smażalnia ryb i kurczaków,
3. Kontener: drink-bar.

Cały sprzęt do obsługi wszystkich kontenerów, pozostaje na miejscu. Dlatego nowy nabywca tego interesu nie będzie miał problemów, by czegoś mu zabrakło prócz oczywiście towaru.

Koncesję na alkohol, każda osoba musi wykupić na własne użytkowanie. Jednak dla informacji nowego właściciela informujemy iż dany lokal posiadał przyznaną koncesję.

Dokładne wszystkie opłaty za lokal gastronomiczny przedstawiam poniżej:

Opłata dzierżawy za rok użytkowania całości wynosi 46 000 zł.
Na prąd podpisywana umowa w Enea. Koszt w okresie letnim wynosił około 4-4,5 tys. zł.
Opłata za wywóz śmieci co 4 miesiące, to koszt 3 tys. zł.

Serdecznie zapraszam zainteresowane osoby tą inwestycją do kontaktu.


Szczegóły oferty